AllesOverCrypto review

AllesOverCrypto Review


Koop crypto signals meteen

Cryptosignalen

Cryptosignalen; werkt het?

Sinds er enorm veel geld wordt verdiend met crypto, zijn er ook enorm veel oplichters mee gemoeid. Signalen krijgen van wanneer je wat moet kopen, klinkt te mooi om waar te zijn he? Maar dat is het niet… Het bestaat echt.

AllesOverCrypto Review

Zonder kennis handelen in crypto en geheid geld verdienen? Klinkt waarschijnlijk als een fabel, daarom hebben wij het product van Patrick Suiker en Derek Westra uitgeprobeerd. Namelijk de cryptosignalen van AllesOverCrypto.

Om te voorkomen dat jij je geld onnodig weggooit aan verschillende partijen hebben wij er een aantal uitgeprobeerd. Deze keer hebben we het dus ook AllesOverCrypto. In deze review kom je erachter wat je mag verwachten, of het werkt, wie erachter zit en of het wat voor jou is.

Ben jij iemand die weinig kennis heeft van de crypto markt, of weinig tijd heeft om analyses los te laten op de cryptomarkt? Dan is dit product wellicht de eerste stap naar een droom die uitkomt! Je krijgt namelijk 7 dagen per week koop- en verkoopsignalen. Makkelijk verdienen dus!

Oprichters AllesOverCrypto, Crypto Signals; Robin, Derek en Patrick

Wat zijn cryptosignalen?

Cryptosignalen zijn seintjes die jou vertellen wat je moet doen op dat moment. Moet je kopen? Moet je Verkopen? Welke munt moet je hebben? Alles wordt voor je uitgekauwd. Naast de signalen bieden de oprichters van AllesOverCrypto ook een community aan van ervaren beleggers tot beginners. Hier kun je dus al je vragen kwijt over cryptotraden. Buiten de praktische voordelen om bouw je natuurlijk ook een mooi netwerk op binnen een branche waar veel geld in om gaat.

Alles binnen dit platform is gericht op jou ontzorgen. Zodat jij niet de hele dag naar een scherm hoeft te staren. Mensen die dit toch al doen en er goed in zijn delen deze kennis met alle liefde. Zij verdienen er tenslotte aan omdat jij lid wordt van de community. Zo kan iedereen geld verdienen en blijven doen wat hij/zij leuk vind.

De man achter de signalen is Joël Martina. Hij doet dit niet alleen en wordt bijgestaan door de Amerikaanse trader Tyler Polwort.

Voor wie is de Crypto Signals Community geschikt? 

Mocht je weinig kennis of tijd hebben van de cryptomarkt is dit een geschikt product voor jou. Je leert mensen kennen die enorm ervaren zijn binnen de branche. Je kunt je vragen kwijt en zo ook nog leren mocht je dit interesseren. Wil je dit niet en wil je simpelweg geld verdienen, dan is dit ook mogelijk. Je bent namelijk niet verplicht actief te communiceren binnen de community.

Wat voor Crypto signalen krijg je?

Laten we eens kijken wat je allemaal mag verwachten. Om te beginnen zijn er verschillende kanalen ingericht om communicatie overzichtelijk te scheiden van elkaar.

Kanalen:

#welkom

Om je in het begin kennis te laten maken met het platform en de community begin je met het welkom kanaal. Hier staan ook een aantal punten in over wat je wel en niet kan verwachten van AllesOverCrypto.

De volgende keuzes heb je hier:

 • Lees dit eerst
 • mededelingen
 • regels
 • afkortingen en termen
 • educatie

Gelukkig is het niet alleen saaie theorie. De informatie wordt afgewisseld met informatieve video’s, afbeeldingen en aanvullende teksten.

#Open

De volgende kanalen zijn voor iedereen beschikbaar. Dit zijn informatieve kanalen om je kennis te laten maken met het platform, de community en de signalen. Met als doel je uiteindelijk over te halen om lid te worden.

Het kanaal is opgedeeld in de volgende groepen:

 • crypto nieuws (hier wordt dagelijks crypto nieuws gedeeld)
 • gratis signalen (hier krijg je bepaalde gratis signalen van crypto’s)
 • logboek trades (hier worden trades gedeeld zodat je bewijsvoering ziet over aankopen en verkopen)

#Analyses en signalen (alleen lezen)

Het volgende kanaal is waar je het voor doet. Hier zijn groepen te vinden die je gaan helpen geld te verdienen met crypto.

Bitcoin-report

De grootste munt binnen de Cryptowereld, namelijk de Bitcoin, is de trendsetter van de markt. Je zal zien dat vele munten volgen als de Bitcoin stijgt of daalt. Daarom is kennis over deze munt erg belangrijk. Veel mensen durven niet te kopen omdat zij simpelweg de kennis niet beheersen.

In deze groep vind je nieuws, analyses en signalen gericht op de Bitcoin.

Ethereum-report

Deze groep heeft dezelfde inhoud als de Bitcoin groep alleen dan over Ethereum.

long-term-signalen

Zoals de naam het al zegt, hier krijg je informatie over investeren voor de langere termijn. Er wordt aangeraden om ten alle tijden naar de toekomst te blijven kijken. Je zal meer resultaat boeken als je het over een langer termijn verspreid. Daarom is deze groep onwijs waardevol. Hier leer je door te doen waarom investeren op lange termijn belangrijk is.

btc-eth-signalen

Deze groep is een combinatie van bovengenoemde munten. Namelijk Zowel Bitcoin als Ethereum. De groep deelt ook succesvolle trades die als signaal zijn gegeven. Zo kun je zien dat het echt werkt.

altcoin-signalen

Niet alleen Bitcoin en Ehtereum heersen de cryptomarkt. Er zijn enorm veel andere munten en er komen er elke dag meer bij. De zo genoemde AltCoins zijn alternatieve munten. Veel informatie hierover te vinden in dit kanaal.

short-trades

Het tegenovergestelde van kopen is verkopen. Deze signalen richten zich op het verkopen van munten. De short trade ook wel genoemd. Dit kanaal vertelt je signalen om short te gaan op een bepaalde munt.

tylers-corner

De Nederlandse trader Joël Martina is niet in zijn eentje. Hij trade samen met Tyler Polwort. Tyler heeft daarom zijn eigen kanaal geclaimd waar hij zijn signalen apart nog eens deelt. Ervaring heeft geleerd dat hij een expert is op het gebied van crypto handelen. Een kanaal om scherp in de gaten te houden dus!

ta-verzoeken

Een gulde middenweg tussen iets niet kunnen doen door tijdnood of kennisgebrek is het aan iemand anders vragen. Daar is dit kanaal voor. Hier kun je verzoeken doen voor Technische analyses. Leden kunnen deze hier delen.

analyses

Dit kanaal biedt informatie over de munten. Het gaat verder dan alleen informatie over de munt. Uitgebreide analyses worden hier gedeeld. Met die informatie kun je veel beter handelen op de beurs.

tradingview-indicators-settings

Tradingview is een stukje software wat je leven als trader een stuk makkelijker maakt. Mocht je deze software bezitten kun je in deze groep informatie vinden over het programma. Hoe je het programma het beste kan instellen, gebruiken en analyseren.

livestream-vragen

Niet al het materiaal is plat. Ze verzorgen ook livestreams waar je je vragen kan stellen. Heb je er een gemist kun je hem gerust terugkijken!

Een greep uit de onderwerpen die werden besproken door Joël Martina in een van de livestreams:

– Wat is hedging en waarom zou je dit willen gebruiken?

– Algemene markt analyse.

– Live mee kijken hoe ik coins analyseer en hoe ik op potentiële trades kom, inclusief entry, stoploss en TP’s.

Discussie

Mocht je overige vragen hebben kun je deze hier kwijt. Leden kunnen hier op reageren om elkaar te helpen.

Dit kanaal bevat de volgende groepen:

 • algemeen
 • trading
 • leverage trading
 • trading indicatoren
 • feedback technische analyses
 • btc eth
 • cryptoparels
 • bots
 • support
 • off topic
 • suggesties


Beste crypto signals met korting

Wat zijn mijn Crypto Signals ervaringen?

Mijn algemene impressie over/van Crypto Signals is zeer positief. De 90 leden (en groeiend) bieden enorm veel waarde naar en voor elkaar. De oprichters hebben onwijs veel kennis van de markt en een groot netwerk binnen de branche. Dit maakt het nog aantrekkelijker omdat zij kennis kunnen inkopen mocht het niet in huis zijn.

Buiten het kennisdelen zijn de signalen super waardevol. Er zijn weinig leden die verlies hebben gemaakt sinds zij lid zijn geworden. Sterker nog, iedereen die ik heb gesproken heeft een mooi positief resultaat geboekt. De signalen zijn dus zeer winstgevend.

De community is erg actief met de huidige leden. Er zijn altijd mensen online en vaak ook veel tegelijk. De communicatie tussen leden en eigenaren verloopt ook soepel. Je ontvangt snel antwoord op de vragen die je gesteld hebt.

Crypto Signals voor- en nadelen

Crypto Signals voordelen:

 • Simpel online winstgevende signalen ontvangen
 • Levendige Crypto Community
 • 7 dagen per week koop- en verkoopsignalen eenvoudig op je telefoon, tablet en computer
 • Maximaal winst behalen met minimale inzet
 • Contact met professionele traders


Crypto Signals nadelen

 • Abonnement: Je nergens aan vast maar zo kan het wel voelen voordat je begint
 • Verslavend: Eenmaal gezien dat je winst maakt? Dan zal je merken dat je constant op het platform te vinden bent.

Wat kost Crypto Signals?

Ben je overtuigd en wil je lid worden van het grootste levendige Crypto platform van Nederland, dan betaal je een no brainer prijs van €47 per maand. Deze hadden wij binnen de eerste week al terug verdient.

Wil je het liever niet maandelijks maar per jaar betalen is dat ook mogelijk. Sterker nog, dan krijg je korting omdat je het in 1 keer betaald!

Het team gelooft heilig in haar product en kennis. Mocht je er daarom alsnog achter komen dat je geen tijd kan vinden om de trades uit te voeren, kan je het op elk gewenst moment stopzetten. Tenzij je per jaar hebt betaald…

Wat als ik Crypto Signals niks vind?

Bevalt het product niet, mag je het binnen 14 dagen opzeggen.

Conclusie: Crypto Signals kopen of niet?

Wij zijn enorm te spreken over Crypto Signals. Dat komt omdat het precies doet wat je verwacht. Geld verdienen zonder enige kennis! De kleine investering die je moet doen is het dubbel en dwars waard. Al zou je de eerste maand geen trades uitvoeren maar alleen kennis opdoen. De kennis is van zo’n hoog niveau dat het elders veel duurder zal zijn om dit te leren. Je haalt het er hoe dan ook uit.

Wil jij ook lid worden en gebruik maken van de meest winstgevende community van Nederland? Maak dan gebruik van onze kortings knop hieronder en start met eenvoudig geld verdienen.


Koop Crypto signals met korting

Cryptonieuws

Meer over crypto

Elke seconde verandert er iets in de crypto wereld. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven. Laat je email achter om als eerste het laatste nieuws te ontvangen!