Wie is Alles OverCrypto?

Derek Westra en Patrick Suiker maken jou een cryptobaas.


Begin hier je crypto avontuur

Wie is Alles OverCrypto?

Wie zijn de mannen die jou omtoveren naar Crypto-Wizard?

De mannen Patrick en Derek, de cryptocurrency bazen van nu, zorgen er voor dat jij als beginner je eerste investeringen hoog op kan laten lopen en goed kan innen vanuit de cryptomarkten. In dit artikel vertellen wij van alles over deze crypto mentoren, zodat jij ten alle tijden weet wie jou naar de crypto top toe leidt en vertellen we even kort over de cursussen en support die zij geven.

Derek Westra en Patrick Suiker maken jou een cryptobaas.

De cursussen en trainingen worden gegeven door de heren Derek en Patrick. Deze mannen helpen jou naar je eigen crypto imperium! Zo bouw je een E-Wallet met verschillende munten in een stijgende lijn op, maar begin je met baby-stapjes te investeren. Dit weten de mannen als geen ander, wat dus uiteindelijk een hoop kansen biedt voor de cursist, jij en ik dus!

De heren zijn hoogopgeleid, wat ook te merken is aan het niveau van de cursus. Derek heeft zijn master behaald in Gedragseconomie & Speltherapie. Patrick heeft dat mooi kunnen combineren met een master in Entrepeneurship. Door de fascinatie van de heren voor de valuta’s is er automatisch een geweldig platform ontstaan.

Een korte samenvatting van de tekst die gaat volgen:

Wie zijn de mannen?

 • Patrick Suiker
 • Derek Westra
 • Robin Westra

Wat kunnen de heren voor je betekenen?

 • de producten
 • Trainingen (gratis training)

Patrick Suiker

Patrick Suiker is een van de masterminds achter; en de bijbehorende cursussen en mede-oprichter van AllesOverCrypto.nl

Hij begon zo toen hij 4 jaar jong was al met verschillende soorten goederen te onderhandelen, zoals het verkopen van bessen met een kraampje in zijn straat. Waar hij de bessen gewoon om de hoek uit de bosjes kon plukken. Later ging hij traden met Zonnebloemen, parfums en festialtickets. Uiteindelijk stroomde hij door naar een master in Entrepeneurship, welke hij ook succesvol heeft afgerond. Patrick is de echte ondernemer uit het team dat achter AllesOverCrypto staat en dat blijkt dus al van jongs af aan zo te zijn.

In 2013 kwam Patrick al in aanraking met actief handelen in de cryptowereld en nestelde hij zich in deze wereld. Hij werd zo namelijk fan van Litecoin en is zich steeds meer gaan verdiepen in de verschillende cryptocurrencies en het begrip blockhain.    

Blockchain is een nieuw soort database, waarin transacties opgeslagen kunnen worden. Dat kunnen allerlei soorten transacties zijn. … Zonder tussenkomst van een derde partij en ze worden direct opgeslagen in de database.”

–  www.consumentenbond.nl

Op een gegeven moment besloot hij AllesOverCrypto op te richten zodat hij op zijn eigen manier het voortouw kon nemen in de cryptocurrency revolutie waar wij ons allen nu in bevinden. Een van de dromen en ambities van Patrick is dat Nederland hét land wordt dat aan de top staat met het handelen in Crypto. Bij het oprichten van AllesOverCrypto was hij niet alleen, hij deed dit met Derek Westra en Robin Westra. Waar hij samen de website mee lanceerde en waarna alles als het ware “explodeerde”.

Patrick neemt in de verschillende cursussen, video’s op social media, trainingen en meer situaties meestal het voortouw. Zo beantwoord hij crypto-gerelateerde vragen, en legt hij bepaalde dingen uit door het op zijn eigen manier aan het licht te brengen. Al met al is Patrick de ondernemersbaas van het team van AllesOverCrypto.


Begin hier je crypto avontuur

Derek Westra

Derek Westra, de man die zich interesseert in wat er achter de economie zit. En om specifiek te zijn, de psychologie achter deze economie. Derek begon zijn crypto avontuur ook vroeg, rond de tijd dat Patrick zich begon te verdiepen in de verschillende coins, begon Derek in 2013 ook met een heuse focus op de Litecoin. Hier merkte Derek al dat dit een begin van een digitale revolutie was. 

Deze jongeman studeerde van 2009 tot 2014 aan de Universiteit van Amsterdam waar hij Economie studeerde en de studie door zijn interesses en ambities uiteindelijk afsloot met een Master als gedragseconoom in 2015. Derek Westra deed in 2017 mee aan een Startup School Amsterdam als student Growth Hacking. Zo richtte hij in 2017 ook een Stichting voor Afrikaanse dieren.

Deze cryptobaas is iets minder vindbaar en neemt iets minder het voortouw in interviews en video’s maar heeft binnen het bedrijf van AllesOverCrypto in ieder geval dezelfde rol als die van Patrick Suiker. 

Zijn fascinatie voor de cryptowereld zorgde er voor dat AllesOverCrypto geboren werd in samenwerking met Patrick Suiker. Derek wilt met zijn kennis en kunde dan ook niets anders dan dit te delen met de wereld, wat hij inmiddels doet met de MasterClass Cryptocurrency van AllesOverCrypto.nl, welke wij zelf getest hebben. Vergeet daarom ook niet om onze ervaringen daarmee te checken via de volgende link!


Begin hier je crypto avontuur


Onze eerdere ervaringen

Derek meent dat de cryptowereld dan ook een waargekomen droom is voor elke gedragseconoom en dat merk je aan zijn dominerende kunde via AllesOverCrypto.nl

Robin Westra

Je zal het misschien al denken, dezelfde achternaam?

Ja, Robin is het jongere broertje van Derek Westra. Deze jonge entrepeneur is hét genie in en van de technische aspecten achter AllesOverCrypto. Hij studeerde net als zijn broer aan de Universiteit van Amsterdam waar hij zijn studie begon in 2014 en met een bachelor Computer Science in 2019 succesvol heeft afgerond.

Deze jongere Westra zorgt er met zijn skills voor dat jij en ik zonder enig probleem met een ongekende snelheid door de website van AllesOverCrypto heen kunnen surfen.

Robin begrijpt door zijn verleden in de computerwetenschappen als geen ander hoe de blockchain technologie in elkaar steekt en ontleed hieruit hoe alle verschillende cryptomunten precies werken en waar hij deze kan vinden en verwachten.

Zo ziet hij namelijk snel welke cryptomunten “booming” en upcoming zijn en welke munt er gelabeld kan worden als een ware “shitcoin”.

De producten

De mannen van AllesOVerCrypto bieden de volgende producten aan:

Crypto Mastery (27,- per maand)


De crypto mastery cursus

Wat biedt het abonnement jou?

 • 7 dagen per week trend-signalen direct op je computer, tablet of telefoon via de Discord chat app!
 • Wekelijks een livestream waar je van een echte Crypto-Expert leert hoe je inspeelt op Crypto-Trends en hoe je deze maximaal benut
 • Ondersteunende educatie video’s zodat je ook als beginner de trend-signalen eenvoudig kunt overnemen

Crypto Mastery is hét uitgebreide crypto-platform waarin we jou alle trends, unieke kansen en bronnen van passief inkomen van crypto overzichtelijk aanrijken, zodat jij nooit meer een kans hoeft te missen!

Crypto Signals (47,- per maand)


Koop Crypto signals met korting

Wat biedt het abonnement jou?

 • 7 dagen per week koop- en verkoopsignalen op je computer, tablet of telefoon via de Discord chat app!
 • 2-wekelijks een livestream waar je van een echte Crypto Expert leert hoe je Technische Analyse en On-chain analyse doet!
 • Feedback op jouw eigen trading analyses. Hierdoor breng je jouw trading skills naar een nieuw level

Zonder moeite maximaal verdienen aan de crypto hype? Krijg met Crypto Signals de juiste koop- en verkoopmomenten van de beste coins op een presenteerblaadje aangereikt.

Crypto Masterclass (van 4000 voor 1997,-)


Start nu met de Crypto Masterclass en profiteer van hoge kortingen!

De kunde van deze mannen (Patrick en Derek) biedt een uitzonderlijk gedetailleerde cursus, waar er geen twijfel aan mogelijk is dat jij binnenkort je cryptowallet volsleept. Zo zijn zij gepassioneerd aan de slag gegaan met zich nestelen in de wortelen van de Cryptoboom en groeien zij met elke vertakking mee. Derek en Patrick kunnen zich met al het recht echte cryptobazen noemen.

Na het volgen van de masterclass

 • Handel je op een verantwoorde manier in cryptocurrency’s
 • Weet je hoe trading indicatoren werken en heb je jouw eigen handelsstrategie ontwikkeld 
 • Weet je wanneer je het beste crypto kan kopen en wanneer je ze moet verkopen
 • Snap je precies waarom het nu interessant is om in crypto en blockchaintechnologie te investeren 
 • Weet je hoe je geld voor jou kan laten werken, in plaats van dat jij werkt voor geld
 • Kan jij handelen zonder last te hebben van je eigen emoties 
 • Zit je in een hechte Crypto Community waarin studenten elkaar helpen het maximale uit de cryptomarkt te halen

Bitcoin en crypto gaan voor een ware revolutie zorgen op het gebied van geld. Zij die daar vroeg bij zijn, zullen de rest van hun leven hier profijt van hebben.

Maar het is heel belangrijk om eerst te leren, voordat je gaat investeren. De Crypto Masterclass is precies hierom in het leven geroepen. Zodat jij vanaf dag 1 verantwoord kunt handelen in Bitcoin, Ethereum en andere munten. Met als belangrijkste doel dat je hier ongelooflijk lekker aan gaat verdienen.

De Crypto Parels voor 2021 (van 200 voor 97,-)


Koop Crypto Parels nu!

Deze investering verandert jouw leven!

 • Investeer in Crypto Parels nog voordat het grote publiek ze ontdekt!
 • Munten gevonden door de grootste Crypto Experts van Nederland!
 • Deze cryptomunten kunnen x100 gaan!

Dit zijn bekende voorbeelden van wat een Crypto Parel jou kan opleveren. Benieuwd naar welke munten groot gaan worden in 2021? Je vindt het in onze Crypto Parels voor 2021!

Gratis Online Training

Maak gauw kennis met de cryptobazen Patrick en Derek. Zo kan je een gratis training van 1,5 uur volgen van de heren waarbij zij er voor zorgen dat je meer bekend raakt met de uidige cryptomarkt. Patrick en Derek bieden jou ook garantie. Zo kan jij na de online gratis training doorstromen naar een abbonement op de cursus, waar jij binnen 14 dagen kan beslissen of je het wat vind of niet. Zonder addertjes onder het gras.

De heren attenderen jou als volger van de gratis training ook op de huidige “sleeping giant” in de cryptocurrency wereld.. 😉


Begin de Gratis Online Training nu!

Na het volgen van deze 1,5 uur lange gratis training:

 • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
 • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
 • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
 • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt
 • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!