Top 3 prijsvoorspelling Bitcoin, Ethereum, Ripple: wat is de volgende stap nadat crypto’s stevige weerstand hebben ondervonden?

Top 3 prijsvoorspelling Bitcoin, Ethereum, Ripple: wat is de volgende stap nadat crypto’s stevige weerstand hebben ondervonden?

Bitcoin-prijs blijft bullish momentum verzamelen, aangezien het herstel een hertest van $ 23.500 in het vooruitzicht stelt.
Ethereum-prijs worstelt met de 200-weekse SMA terwijl stieren $1.730 opnieuw willen bezoeken.
De Ripple-prijs staat voor enorme hindernissen, in tegenstelling tot andere altcoins die zeer volatiele herstel hebben meegemaakt.
De Bitcoin-prijs heeft ongelooflijke veerkracht getoond na de enorme crash in de tweede week van juni. Sindsdien heeft BTC de afgelopen week aanzienlijke winsten geboekt en het begin van een nieuwe week brengt de belofte van nog hogere rendementen.

Bitcoin-prijs stuitert terug
De Bitcoin-prijs stuiterde van het ondersteuningsniveau van $ 19.252 en heeft 21% hersteld van zijn recent gevormde swing-low van $ 17.605. Als deze indrukwekkende stijging zich voortzet, zal BTC worden geconfronteerd met het 200-weekse Simple Moving Average (SMA) van $ 22.517.

Deze hindernis is cruciaal en zal de richtingsbias voor de komende weken of maanden bepalen. Als deze hindernis met succes wordt omgezet in een ondersteuningsvloer, kan de Bitcoin-prijs stijgen en de barrière van $ 23.480 opnieuw testen.

Het voordeel voor de grote cryptovaluta zal waarschijnlijk rond dit niveau worden beperkt, in ieder geval totdat het wordt overwonnen. In een zeer bullish geval zou BTC echter hoger kunnen uitvallen en de inefficiëntie op de wekelijkse chart kunnen markeren op $29.300.

Terwijl de dingen op zoek zijn naar de Bitcoin-prijs, zal afwijzing bij de 200-weekse SMA wijzen op koopzwakte. In zo’n geval, als BTC een wekelijkse candlestick produceert die sluit onder $19.252, zal dit de bullish these ongeldig maken en een crash van 19% naar 15.551 veroorzaken.

Ethereum-prijs neemt de controle
Ethereum-prijs lijkt veel handiger met de 200-weekse SMA dan Bitcoin. ETH worstelt al met deze belangrijke weerstandsbarrière. Interessant is dat dit niveau ook samenvalt met de weerstandsbarrière van $ 1.224.

Daarom zal een snelle beweging voorbij deze samenvloeiing erop wijzen dat kopers weer de touwtjes in handen hebben. In een dergelijk geval zou de Ethereum-prijs een aanloop van 35% naar de hindernis van $ 1.730 kunnen veroorzaken.

Als de Ethereum-prijs de barrière van $ 1.224 echter niet overwint, geeft dit aan dat de verkopers nog steeds de controle hebben. In deze situatie kan ETH 40% crashen naar de directe ondersteuningsvloer voor $ 745.

Ripple-prijs heeft nog een lange weg te gaan
De Ripple-prijs heeft zich goed hersteld voordat hij de hellende ondersteuningstrendlijn markeerde, die zich uitstrekt van april 2017. Deze voortijdige sprong suggereert dat verkopers met uitputting worden geconfronteerd en dat kopers het overnemen.

In tegenstelling tot andere cryptocurrencies, moet de Ripple-prijs de wekelijkse weerstandsbarrière van $ 0,418 overwinnen voordat de 200-weekse SMA van $ 0,491 wordt bereikt. Ervan uitgaande dat de kopers ingrijpen en de genoemde barrière in een ondersteuningsvloer omdraaien, zou deze rally een winst van 37% opleveren ten opzichte van de huidige positie.

Aan de andere kant, als de Ripple-prijs geconfronteerd wordt met een enorme stijging van de verkoopdruk rond de onmiddellijke weerstandsbarrière van $ 0,418, zal dit suggereren dat verkopers klaar zijn met herstellen. In een dergelijk geval kan de XRP-prijs lager crashen en de hellende trendlijn of het onmiddellijke ondersteuningsniveau opnieuw testen op $ 0,228.

Mees