Crypto.com staat gebruikers nu toe om crypto te kopen met Apple Pay

Crypto.com staat gebruikers nu toe om crypto te kopen met Apple Pay

Crypto.com heeft onlangs aangekondigd Apple Pay te integreren in zijn applicatie en website. Apple ondersteunt de crypto-betaling niet rechtstreeks, maar gebruikers van Crypto.com krijgen een optie om de in-app-aankopen te doen.

Deze aankopen kunnen worden gedaan met behulp van zowel creditcards als betaalpassen via Apple Pay. Door deze nieuwe ontwikkeling zal de uitwisseling de gebruikerservaring verbeteren en stimuleren.

Apple Pay helpt bij het faciliteren van een naadloze en veilige betalingsmethode die op het uitwisselingsplatform kan worden gebruikt om cryptocurrencies te kopen.

De uitwisseling was specifiek aan boord met de beslissing om deze functie voor haar klanten op te nemen, omdat het transacties gemakkelijk zou kunnen maken, maar er ook voor zou zorgen dat de veiligheid niet in gevaar komt. Bovendien komen de gebruikers die Apple Card als hun betaalmethode bezitten terwijl ze crypto kopen in aanmerking voor 2% in dagelijkse contanten op hun aankopen.

Apple Pay op Crypto.com is nu alleen beschikbaar in de VS

Crypto.com wil dat hun gebruikers hun geld gemakkelijk kunnen storten met Apple Pay. De beurzen zijn ook altijd op zoek om het hun gebruikers gemakkelijker te maken om geld te storten. Deze specifieke service wordt beschikbaar gesteld via de Crypto.com-app zelf.

Deze nieuwe functie is echter alleen beschikbaar voor gebruikers in de VS, het sluit inwoners uit die in de staat New York en Amerikaanse territoria wonen. De gebieden omvatten Puerto Rico, Guam, Amerikaans Samoa, de Noordelijke Marianen en ook de Maagdeneilanden.

Hoewel de functie alleen beschikbaar is in de VS, heeft het platform plannen om de functie de komende tijd doorlopend naar andere landen te pushen. De nieuwe functie of functionaliteit omvat doorlopende debet- en creditkosten die op het protocol in rekening worden gebracht.

In deze nieuwe service die wordt aangeboden door de beurs zijn ook handelslimieten voor crypto-aankopen van toepassing. Apple Pay op iOS-apparaten helpt bij het uitvoeren van gemakkelijke betalingen voor iPhone-gebruikers.

Mees